Verzendinformatie

Normaal gesproken worden bestellingen die op een werkdag voor 15:00 uur geplaatst worden, dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Binnen Nederland kun je jouw pakketje dan de volgende dag verwachten. Bestellingen naar België worden tussen de 2 à 5 dagen thuisbezorgd. Door de huidige situatie omtrent het corona virus, hebben wij de nodige maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat we op een manier die voor iedereen veilig is orders kunnen blijven verwerken. Daardoor verzenden we nu 2 tot 3 keer per week. Voor de huidige status van jouw order en de verzending hiervan, adviseren we de track en trace link die je van ons per mail ontvangt in de gaten te houden of stuur ons gerust een mailtje op ejvworld4u@hotmail.com.

Op Nederlandse bestellingen bedragen de verzendkosten voor een brievenbuspakketje €3,95 en voor een pakket €6,95. Bij besteding vanaf €50 zijn de verzendkosten gratis.

De verzendkosten naar België bedragen €8.

Ruilen & retourneren

Je hebt 14 dagen de tijd om het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Bahama-momma.com behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren.

Bestelde artikelen kunnen helaas niet worden omgeruild. Mocht je een ​​andere maat, stijl of kleur willen, adviseren wij je een nieuwe bestelling te plaatsen via onze webshop en het eerder ontvangen artikel te retourneren!

Volg de volgende stappen om jouw bestelling te retourneren:
1. Registreer je retouraanvraag door ons te mailen op ejvworld4u@hotmail.com.

Let op: als je jouw retour niet aanvraagt via de mail, kunnen wij de retour niet verwerken.
2. Plak het retour label* dat we jou per email op jouw retour pakketje. Hergebruik hiervoor de originele verzenddoos.
3. Breng het pakket vervolgens naar een postkantoor naar keuze. Bewaar het verzendbewijs en de track en trace code goed.
*: Let op: dit is geen pre-paid label. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie over jouw order, verzending, retourneren of andere vragen mag je ons altijd mailen op ejvworld4u@hotmail.com

X
%d bloggers liken dit: