Het is half januari, 2021 voelt als de evil twin sister of 2020. Het is moeilijk om het jaar vol positieve energie te beginnen in deze insecure times. Vorig jaar was een heel ander jaar dan de meeste Het veranderde de manier waarop we werken, leven en denken over onze wereld. Er is ook veel gaande in de wereld. Toch proberen we de goede mood er in te houden. Net als vorig jaar delen we onze goede voornemens voor het nieuwe jaar. Door alle veranderingen in ons leven, zien onze voornemens er voor dit jaar iets anders uit. We hechten veel meer waarde aan de kleine dingen in het leven. We hopen ook dat je dit jaar veel lees plezier op EJVworld4u.com zal hebben.

Selfcare!


Mijn besluit dit jaar is om beter voor mezelf te zorgen. Ik heb, net als vele anderen, in 2020 voor mijn gezin gezorgd en heb geprobeerd een bedrijf te runnen in een zeer onvoorspelbare tijd. Ik stond erg laag op mijn eigen prioriteitenlijst en dat is iets dat ik dit jaar graag zou willen veranderen. Elaine Vliet hoofdredacteur.

Leven in het hier en nu!


Ik heb de neiging om te veel te plannen en te piekeren over de toekomst, en als ik in 2020 iets heb geleerd, kunnen plannen in een oogwenk veranderen. Met zoveel onzekerheid tegenwoordig, is het belangrijk om te onthouden dat het leven een geschenk is, en dat we maar één dag tegelijk gegarandeerd zijn. Dus waarom zou je je druk maken over dingen die nog niet zijn gebeurd? Mijn grootste voornemen voor 2021 is om meer stil te staan en dankbaar te zijn voor het hier en nu.

Maak een gewoonte van meditatie!

Maak een gewoonte van meditatie Hoewel 2020 stressvol was, ben ik dankbaar voor het feit dat het me in aanraking heeft gebracht met meditatie. (Ik wist niet dat ik er zo dol op zou kunnen zijn!) De laatste tijd ben ik begonnen met de routine om aan het eind van de dag in bed te liggen, een kussen onder mijn knieën te leggen en een geleide meditatie te kiezen uit de Calm app. Het helpt me altijd om in slaap te vallen. Zonder te piekeren van angstige gedachten die door mijn hoofd gaan. Dit is een voornemen die ik hoop vol te houden.

Stel doelen en bereik ze!

Zoals je leest 🙂 Ik maak me schuldig aan het meedoen van de goede voornemens hype, maar naarmate het jaar vordert haak ik al af, vaak voor het einde van januari al. Voor 2021 ben ik vastbesloten om grote doelen te stellen voor mezelf en mijn gezin en me eraan te houden! Zo simpel is het. Geloof je het zelf.

Verbeter de balans tussen werk en privé!

Verbeter de balans tussen werk en privé Mijn nieuwjaarsvoornemen voor 2021 is om de balans tussen werk en privé te perfectioneren (of in ieder geval beter te worden). Ik denk dat zoveel mensen hiermee worstelen in 2020 nu zo velen van ons vanuit huis werken. En nog belangrijker, leren om je niet schuldig te voelen omdat je niet te veel hebt gewerkt!

Minder plastic!

Vanaf 2019 was het terugdringen van plastic afval een prioriteit voor mij. Ik koos voor herbruikbare boodschappen tassen. Ik koop en kies steeds meer voor milieuvriendelijke schoonmaak- en verzorgingsproducten.

Wat zijn uw goede voornemens voor 2021 voor het nieuwe jaar? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

XOXO

X