De meest gewilde sieradentrends van voorjaar 2023 gaan van ringen met steentjes en de chunky ring tot minimalistische oorbellen en grote oorbellen. Ontdek welke sieradentrend jouw stijl omarmt en vier de lente met de nieuwe affordable sieradencollecties van byelainev.com.

Armbandjes met klavertjes

De klaver sieradentrend, die je steeds vaker ziet geinspireerd door de bekende Alhambra sieraden. Bij byelainev.com in de spring/summer collectie vind je hele leuke prachtige affordable stainless steel jewelry met gekleurde klavertjes die deze zomer zeker niet mogen ontbreken in je jewelrybox!

Ring met Zirkonia

Steeds vaker zien we de grote steen op de ringen terug komen. De so called verlovingsring look! But guess what wehoeven helemaal geen ja woord te geven to where a rock on your finger! Waar kleur terug te zien is op menig catwalk, komt dit ook terug in onze sieradencollecties. Wissel af in verschillende kleuren stenen of draag ze samen. Ga voor een kleurtje bijvoorbeeld als onze Elize ring van Byelainev.com.

Statement oorbellen

Fashion statementsย worden dit voorjaar niet alleen gemaakt met opvallende mode kleuren als rose en paars. We halen opvallende, grootse oorbellen in goud of zilver tevoorschijn die elke blik vangen. Wie de grote oorbellentrend naar een hoger niveau wil tillen, gaat voor een echte eyecatcher met verschillende kleurtjes!

De Klassieke Parel

De klassieke parel is het opnieuw een trend of is het nooit weggeweest. In het huidige modebeeld is de klassieke parel echt een trend. In oorbelvorm zoals hier, of in kettingen die je hals verrijken en ringen die een sierlijke boodschap dragen. Combineer parels met gouden sieraden voor een chique uitstraling of draag het afzonderlijk om minimalistische klasse aan je outfit toe te voegen.

Minimalistische oorbellen

Naast statement oorbellen, blijven minimalistische oorbellen dit seizoen geliefd. Deze oorbellen leggen nog meer nadruk op de schoonheid van je gezicht en passen werkelijk bij elke look. Bij Byelainev.com weten een eigen draai te geven aan de minimalistische trend en bieden zowel goud- als zilverkleurige varianten.

X