Onze first drop of the Birthmonth collectie is finally here! Waarom een Birthmonth collectie? Omdat we geloven in energy. Hoewel het nooit wetenschappenlijk is bewezen dat planeten de gebeurtenissen op aarde kunnen beinvloeden. Is een uitzondering de maan. Door de onderlinge zwaartekracht tussen aarde en maan, is er een samenhangt tussen de beweging van de zeeen en de stand van de maan (eb en vloed). Dat is een onomstreden fenoneem. Any way genoeg reden dus om een sieraad te dragen met je geboortesteen voor kracht, energie en een reminder of who you are and what you stand for!

Byelainev.com geboortesteen collectie. Elke soort natuursteen staat voor een andere geboortemaand en elke steen heeft zijn eigen krachten en eigenschappen. Dit maakt deze collectie heel persoonlijk.

Voor elke maand een verschillend sieraad met zijn eigen krachten en betekenis. De sieraden zijn stainless steel en goldplated of zilver. De sieraden zijn affordable en het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Januari Granaat

Granaat in je geboortesieraad. De granaat os de kleur rood en lijkt op de robijn. De granaat is een bergkristal. De steen versterkt passie & liefde. De steen geeft kracht en energie. Goed voor doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en optimisme. De steen vind je in Madagaskar, Oostenrijk, Canada, Brazilië

February Amethyst

The Amethist edelsteen heeft een prachtige paarse kleur. De edelsteen is een paarse kwartsoort. De Amethist werkt zuiverend en zorgt voor innerlijke rust.  Draag de steen bij stress, de steen zorgt namelijk voor innerlijke rust. Je vind de steen hoofdzakelijk in Brazilië.

Maart Aquamarine/Aquamarijn

Aquamarijn is een Blauwgroene beryl soort. De Aquamarijn steen werkt kalmerend en verkoelend. Draag de steen om lichaam en geest in balans te brengen. Tip draag deze steen tijdens je meditatie of yoga les. Je vind de steen in plaatsen als Nigeria, Brazilië, Madagaskar, Afghanistan.

April Crystal Quartz/Witte Topaas

De Witte topaas. De naam zegt het al, de kleur van de steen is crystal clear, de kleur van helderheid en reiniging. De Steen trekt geluk, voorspoed en liefde aan. Tip draag de steen bij het manifesteren, visualisatie en meditatie. Je vind de steen hoofdzakelijk  in Brazilië.

Mei Emerald/ Smaragd steen

De Smaragd edelsteen behoort tot de Beryl steen soort. De steen heeft een groene kleur. Draag de smaragd steen voor rust, evenwicht en Harmonie.  Draag de steen voor groei en nieuwe en positieve energie. De smaragd wordt ook wel de koning der edelstenen genoemd, omdat deze steen al voor christus door de Grieken als sieraad gebruikt.  Je vind de steen in plaatsen als Colombia, Indië, Pakistan, Brazilië.

Juni Maansteen

De maansteen staat voor nieuw begin. De prachtige parel effect van deze steen is zo prachtig. Elke keer weer een nieuwe cyclus. De maanteen is de steen van hoop en de reinheid. De maansteen heeft een sterke connectie met de vrouwelijke energie. Gebruik de steen om je hormonen in balans te houden en helpt ook tegen slapenloosheid.

July Ruby/Robijn

De Robijn geeft kracht en energie. De prachtige diep rode kleur van de steen stimuleert passie warmte, sensualiteit en hartstocht. Deze steen wordt vaak gedragen in koningshuizen, omdat de steen een aantrekkingskracht heeft voor voorspoed en rijkdom. De vindplaats van de steen is in Sri Lanka, Brazilië, Noorwegen

August Peridot

De Peridot heeft een heldere licht groen achtige kleur en werkt net als alle andere groene edelstenen voor rust en kalmte. De steen geeft positieve nieuwe energie. Draag de Peridot steen als bescherming tegen negatieve invloeden. D e steen stimuleert zelfstandigheid en assertiviteit, helpt je je eigen weg volgen. De teen vind je in Zuid- Afrika en Brazilië.

September Sapphire/Blauwe Saffier

De Blauwe Saffier staat voor helderheid en wijsheid. De kleur van de steen is Blauw en is familie van de Robijn. Door de blauwe kleur werkt de steen kalmerend en zorgt voor een helder geest en mind. Tip de steen heeft een sterk effect op de mind draag de steen tegen bescherming. Je vind de steen op plekken als Sri Lanka, Brazilië en Noorwegen.

October Tourmaline/ Roze toermalijn

Voor onvoorwaardelijke liefde. De Roze toermalijn, de kleur zegt het al prachtige roze edelsteen staat voor liefde, zachtheid empathie. Draag deze edelsteen voor zelfvertrouwen, zelfliefde en acceptatie.

November Citrine

Citrine edelsteen is een prachtige transparante gele edelsteen. Deze versterkt de kracht van concentratie en vermindert depressies. Deze edelsteen helpt bij zelfvertrouwen. Tip draag de steen bijvoorbeeld naar een sollicitatie gesprek. Je vind deze steen in Madagaskar en Brazilië.

December Turquoise

Turquoise in je geboortesieraad trekt positieve energie aan en zorgt voor bescherming. Je vind de ze steen op plaatsen als USA,  Mexico en China.  De Turquoise kleur zorgt voor balans, en kalmeert tegen boosheid. Draag de steen voor het stimuleren van je creativiteit en helpt je op weg naar je inspiratie. De steen verbetert zelfexpressie  en vermindert angst. Tip draag de steen als positieve werking op depressie en stemmingswisselingen.

Recommended Articles

X